Personaliseer je eigen unieke design kruk.

Upload uw favoriete foto, afbeelding of logo.

Productomschrijving

Deunsk Design presenteert een unieke handgemaakt design kruk.
De kruk bestaat uit één model, waarbij rekening is gehouden met een brede zitting en een gemiddelde zithoogte voor een volwassen persoon. De kruk onderscheidt zich niet alleen in het unieke ontwerp, maar ook in de mogelijkheid om de zitting te personaliseren met een afbeelding naar eigen keuze.

De kruk wordt geproduceerd middels een innovatieve werkwijze waarbij CNC freezen en printen gecombineerd worden. De kruk wordt zorgvuldig afgewerkt en in elkaar gezet.

Qua prints is er zeer veel mogelijk. Je kunt het zo gek niet bedenken of de afbeelding kan op de zitting geprint worden. Het logo van jouw bedrijf of bedrijfspand, een foto van de producten die je levert, of het logo van een sportvereniging. In zwart/wit of in full color, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Een volledig naar jouw wens gepersonaliseerde design kruk van Deunsk Design is uitermate geschikt als relatiegeschenk of als cadeau voor jouw medewerkers. Bij bestellingen met grotere aantallen is er in overleg korting mogelijk. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Kenmerken

Prijs

Upload je foto, afbeelding of logo hier

In 3 stappen naar jouw eigen gepersonaliseerde design kruk.

Stap 1 – Vul je contactgegevens in
Stap 2 – Upload je foto of afbeelding
Stap 3 – Vul het gewenste aantal in

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om de bestelling in orde te maken.