Een design studio die de wereld een stukje leuker maakt

Deunsk Design

Deunsk Design is ontstaan uit een droom, uit een visie om de wereld een stukje leuker te maken. We zijn een tikkeltje rebels, houden van kattenkwaad met een knipoog. We hebben een groot verlangen om een positieve bijdrage aan de wereld te leveren. Met onze passie voor kunst, design en innovatie willen we een creatieve omgeving creëren, waar concepten en producten ontwikkeld worden waarmee we een glimlach op jouw gezicht toveren.

Deunsk, adj. {dö.ns(k)

Deunsk, adj. {dö.ns(k). Ook dúnsk. Teeldriftig (van koe). In deunske ko. Hy hat wer deunsk west, hij heeft zich aan dronkenschap, zwerflust, koopzucht e.d. overgegeven.’

Being deunsk is not a crime

Plat gezegd betekent deunsk op z’n fries een hitsige koe. Of er wordt iemand mee bedoeld die de geneugten des levens weet te waarderen. Deunsk laat zich naar het Nederlands het beste vertalen als ‘wellustig’. Dat weer synoniem staat voor wulps, speels, sexy en dartel.

Deunsk is echter veel meer dan dat. Het is een gevoel dat je moet beleven! Deunsk is alomvattend en omgeven door raadsels, mysterieus zelfs. Deunsk staat voor vrijheid, positiviteit en humor voorzien van een vleugje zelfspot. Het is oké om je een beetje deunsk te voelen. Being deunsk is not a crime!

Deunsk Design

PS: ben jij zelf net zo’n creatieve geest en lijkt het je leuk om eens van gedachten te wisselen of een samenwerking aan te gaan. Neem dan contact met ons op. We zijn altijd in voor een nieuw project!